Onze preken

Created with Sketch.

Ik ben die ik ben

Coen vertelt over het principe dat de kerk Jezus compleet maakt. Zo maakt ook de vrouw de man compleet. Door: Coen van Zadelhoff  

Living from the Inside Out

‘God is meer geïnteresseerd in de status van je innerlijke mens dan in onze uiterlijke omstandigheden. Hij wil ons leren dat we gaan leven van de inside-out.’ – Pastor Cees Bots  

De Kerk, het koninkrijk & jij

Wat een prachtig plaatje he?! Het is The Shire (ofwel De Gouw) uit the Lord of the Rings. Kijk deze video en je te weten wat de Hobbits uit die film met de preek (en met ons!) te maken hebben wanneer pastor Jasper vertelt over het Koninkrijk van God. Door: pastor Jasper van der Kolk

Profetie (deel 2)

Afgelopen zondag ging Coen dieper in op profetie. En deelde Rob, Irma en Suzan hun ervaringen. Wat dingen kapotmaken, hekel aan files, schelden op de fiets en mailtjes aan God daarmee te maken hebben? Luister dan nu de preek. Door: Coen van Zadelhoff

Profetie (deel 1)

Coen van Zadelhoff heeft gesproken over profetie. Wat is profetie? Waar is dit voor bedoeld? En is er dan een verschil tussen een profeet en de gave van profetie? Deze vragen komen allemaal aan bod, en je ontdekt ook nog eens voor wie de gave van profetie beschikbaar is. Geniet er van!

Geestelijke ‘LOW’

  Wat als alles droog aanvoelt, het gewoon even niet leuk is en het absoluut niet flowt? Pastor Jasper van der Kolk sprak over het dealen met een ‘Spiritual LOW’. Hoor hoe dit te maken heeft met hoe hij de 6-jarige Isaac hielp om ZELF een van de hoogste bergen van Noorwegen te beklimmen.  

Shine

Maartje neemt ons mee in het proces waar zijn het laatste jaar doorheen is gegaan. Zij heeft ontdekt dat zij een unieke kleur van de Vader heeft gekregen en dat dit goed is. Een ieder heeft zijn unieke kleur. Deze kleur mogen wij laten zien. Jouw kleur is helemaal perfect.

Dankbaar

Dankbaar onder alles. God is goed ook al zie je het even niet. Het uitspreken van dankbaarheid heeft scheppende kracht. Weet dat hij alles ten goede keert. Door “Coen van Zadelhoff”

genade, waarheid, Jezus

Het explosieve koppel: Genade en Waarheid

Jasper spreekt over het explosieve koppel Genade & Waarheid. Een combinatie die voor prachtige doorbraken kan leiden als je vast zit in je werk of in een relatie.   video:

God met ons

Laat je meenemen door het leven van Jozef. Door alle ellende heen blijft hij vertrouwen op God. Wat betekent dit voor jou? Kijk en luister naar deze preek door Coen van Zadelhoff.